New York City, NY

Näytä sijainti kartalla

Kuukausiennuste

Koulujen päättäjäisviikolla pohjoisessa yhä koleaa

Päivitetty 23.5. 03.35

Pohjoiseen yhä koleaa säätä, etelään tavanomaisia lämpötiloja

Kuluvalla viikolla Suomen etelä- ja keskiosassa lämpötilat ovat tavanomaisia. Tavanomaista kylmempi sää jatkuu Venäjältä itäisimpään Eurooppaan ja Pohjois-Suomeen ulottuvalla alueella. Euroopan länsiosissa sää on sen sijaan jopa useita asteita normaalia lämpimämpää. Espanjan seudulla mitataan jopa 40 asteen lämpötiloja!

Koulujen päättäjäisviikolla sää näyttäisi jatkuvan tavanomaista kylmempänä Pohjois-Suomessa. Etelä- ja Keski-Suomessa lämpötilat pysyvät lähellä tavanomaisia keskiarvoja. Lämpimintä on Manner-Euroopan länsiosassa.

Jakson 3. ja 4. viikolla lämpötilat ovat hieman normaalia korkeampia tai tavanomaisia suuressa osassa Eurooppaa. Pohjoisimmassa Lapissa voi olla aluksi normaalia kylmempää.

Tavanomaista kuivempaa säätä

Kuluvalla viikolla on tavanomaista kuivempaa suuressa osassa Eurooppaa ja myös Suomessa. Matalapaineet sateineen painottuvat Euroopan kaakkoiskulmaan.

Koulujen päättäjäisviikolla sää on sateiden osalta tavanomainen suuressa osassa Suomea, pohjoisessa on paikoin normaalia kuivempaa. Länsi-Euroopassa sää muuttuu sateisempaan suuntaan. Kaakossa sää muuttuu sen sijaan tavanomaista kuivemmaksi.

Jakson 3. ja 4. viikolla sateisinta on Norjan seudulla. Suuressa osassa Eurooppaa sää näyttäisi olevan sateiden osalta tavanomainen tai kuivempi.

Päivitetty 23.5. 03.35Copyright © Foreca Oy