Herttoniemi

Näytä sijainti kartalla

Kuukausiennuste

Kylmyys ei hellitä Euroopan itäosissa

Päivitetty 10.1. 16.28

Jakson ensimmäisellä viikolla poikkeuksellisen kylmä sää jatkuu Euroopan kaakkoisosassa. Suomi ja Pohjois-Skandinavia kuuluvat lämpimään vyöhykkeeseen.

Ensi viikolla kylmin alue leviää Keski-Eurooppaan, mutta Suomessa on edelleen keskimääräistä lämpimämpää.

23.1. alkavalla viikolla suuri osa Euroopasta on edelleen viileä keskiarvoon nähden. Suomessa ollaan suunnilleen tavanomaisissa lämpöoloissa.

30.1 alkavalla viikolla Eurooppa on pääosin jopa keskimääräistä lämpimämpi. Myös osassa Suomea on tavanomaista hieman lämpimämpää.

Kaakkois-Eurooppaan kylmyyden lisäksi myös lisää lunta

Tällä viikolla suurimmat sademäärät kertyvät Etelä-Ranskaan, Pohjois-Espanjaan ja Välimeren eteläosiin. Euroopan kaakkoisosiin on tulossa tavanomaista enemmän vettä tai lunta. Myös Suomen pohjoisosassa on tavanomaista sateisempaa.

Ensi viikolla sää jatkuu normaalia sateisempana Kaakkois-Euroopassa ja osassa Välimeren rannikkoa. Suuressa osassa Eurooppaa sateet jäävät vähäisiksi. Myös Suomessa on pääosin tavanomaista kuivempaa säätä.

30.1. alkavalla viikolla sää näyttäisi viimein muuttuvan kuivaksi Kreikan ja Turkin seuduilla. Suuressa osassa Eurooppaa sademäärät ovat tavanomaisia, Luoteis-Venäjällä ja Norjan rannikon tuntumassa on normaalia sateisempaa.

Päivitetty 10.1. 16.28Copyright © Foreca Oy