Messilä

Näytä sijainti kartalla

Kuukausiennuste

Toukokuun loppupuolella tavanomaista kylmempää

Päivitetty 16.5. 13.43

Pohjoiseen koleaa, etelään tavanomaisempia lämpötiloja

Kuluvalla viikolla lämpötilat ovat tavanomaisia Suomen etelä- ja länsiosassa. Tavanomaista kylmempää on Luoteis-Venäjältä Turkin seudulle ulottuvalla alueella. Myös Pohjois-Suomen yllä on tavanomaista kylmempi ilmamassa. Skandinaviasta Länsi-Eurooppaan ulottuvalla alueella on tavanomaista lämpimämpää.

22.5. alkavalla viikolla sää näyttäisi muuttuvan koleampaan suuntaan suuressa osassa Suomea. Suuressa osassa Eurooppaa lämpötilat ovat tavanomaisia. Espanjassa on normaalia lämpimämpää. 29.5. alkavalla viikolla sää näyttäisi jatkuvan tavanomaista kylmempänä etenkin maamme pohjoisosassa. Jakson viimeisellä viikolla lämpötilat ovat lähellä tavanomaisia lukemia niin Suomessa kuin valtaosassa Eurooppaakin.

Tavanomaista kuivempaa

Tällä viikolla on tavanomaista kuivempaa suuressa osassa Suomea ja Itä-Eurooppaa. Matalapaineet sateineen painottuvat Brittein saarten, Etelä-Norjan ja Länsi-Euroopan seudulle. Myös Mustanmeren ympäristössä on tavanomaista sateisempaa.

22.5. alkavalla viikolla sää on tavanomaista sateisempaa Euroopan kaakkoisosassa. Kuivinta on Espanjan, Etelä-Ranskan ja Pohjois-Italian seudulla. Myös Englannin ja Skandinavian ympäristössä on monin paikoin tavanomaista kuivempaa. Seuraavalla viikolla sää näyttäisi muuttuvan jälleen sateiseksi Brittein saarten ympäristössä.

Jakson 4. viikolla kesäkuun alussa sää näyttäisi olevan sateiden osalta tavanomainen suuressa osassa Eurooppaa.

Päivitetty 16.5. 13.43Copyright © Foreca Oy