Paikanna

  Sää

  Sääkartta 1-3 vrk

  4-6 vrk

  Päivitetty 29.11. 10.01

  MTV Sää

  MTV Sää

  Suomen sää juuri nyt

  Lämpimintä klo 16.00

  +4,2 °C

  Nyhamn

  +3,8 °C

  Utö

  +3,5 °C

  Bogskär

  +3,3 °C

  Märket

  Kylmintä klo 16.00

  Tuulisinta klo 16.00

  Viimeksi katsomasi paikat

  Sääennuste koko maahan

  Lumisadetta aivan eteläänkin

  Pilvinen ja melko poutainen sää jatkuu.

  Maan etelä- ja keskiosaan leviää etelästä hajanainen heikkojen lumi- ja vesisateiden alue. Sateet muuttuvat päivällä vetisempään olomuotoon erityisesti etelässä. Muualla maassa sää on pilvipoutainen. Päivälämpötila on etelässä ja idässä -2...+2 astetta. Lännessä pakkasta on 0...4 astetta ja pohjoisessa 2...6 astetta.

  Lue lisää…

  Etelä-Suomi

  Enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta. Pilvistä, ajoittain sadetta kaikissa olomuodoissa. Päivälämpötila -1...+2 astetta.

  Länsi-Suomi

  Enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta. Pilvistä, paikoin heikkoa sadetta kaikissa olomuodoissa. Päivälämpötila -4...0 astetta.

  Itä-Suomi

  Enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta. Pilvistä, paikoin heikkoa sadetta kaikissa olomuodoissa. Päivälämpötila -1...+2 astetta.

  Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu

  Enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta. Pilvipoutaa. Pakkasta 3...6 astetta.

  Lappi

  Heikkoa, mutta ajoittain puuskaista etelänpuoleista tuulta. Pilvipoutaa. Pakkasta 1...5 astetta.

  Lähipäivien sää

  Maanantaina maan pohjoisosassa puhaltaa kohtalainen etelätuuli, etelässä tuuli on heikkoa. Sää on enimmäkseen pilvinen, lännessä pilvipeite rakoilee. Hajanaiset, enimmäkseen heikot lumi- ja räntäsateet yleistyvät pitkin maata. Etelässä voi päivällä sataa myös hieman vettä. Päivälämpötila etelässä ja kaakossa 0...+2, lännessä 0...-3, maan pohjoisosassa -2...-6 astetta.

  Tiistaina matalapaineen alue lumi- ja räntäsateineen liikkuu maan pohjois- ja keskiosan yli itään. Lounaisrannikolla tulee vettä, muuallakin etelässä sade muuttuu vedeksi. Illalla lännessä sää poutaantuu ja muuttuu selkeämmäksi. Päivälämpötila on etelässä +2...+5, maan keskiosassa -1...+1, pohjoisessa -2...-8 astetta.

  Keskiviikkona suuressa osassa maata on poutaa, lännessä vielä aamulla osin selkeää. Ilmavirtaus kääntyy etelään ja maan eteläosaan leviää vähäisiä vesisateita. Päivälämpötila on etelässä 0...+2, maan keskiosassa 0...-2, maan pohjoisosassa -5...-10 astetta.

  Torstaina eteläinen ilmavirtaus voimistuu. Paikallisia lumisateita liikkuu maan länsi- ja pohjoisosan yli pohjoiseen. Maan itäosassa on poutaa. Lännessä ja Lapissa ollaan vähän nollan kahta puolen, idässä ja Käsivarren Lapissa on päivällä heikkoa pakkasta.

  Perjantaina maan pohjoisosan yli koilliseen liikkuu heikkoja lumisateita, muualla maassa on poutaa. Päivälämpötila on etelärannikolla lähellä nollaa, muualla maassa on heikkoa pakkasta.

  Päivitetty 29.11. 15.01

  MTV Sää

  MTV Sää

  Suomi-Trivia

  Sateisin paikka 28.11.
  2,3 mm
   
  Lämpimin paikka 29.11.
  +4,7 °C
   
  Kylmin paikka 28.11.
  -16,2 °C
   
   
  Viime viikon lämpimin paikka
  +12,6 °C
  18.11.
  Viime viikon sateisin paikka
  87,7 mm
   
  Viime viikon kylmin paikka
  -18,5 °C
  21.11.
   
  Viime kuun lämpimin paikka
  +18,7 °C
  5.10.
  Viime kuun sateisin paikka
  153,9 mm
   
  Viime kuun kylmin paikka
  -20,5 °C
  31.10.

  Kuukausiennuste

  Foreca YouTubessa